Kerstkamp

26 - 29 december 2023

Nieuws & Kalender  >  Kerstkamp 2023

Beste KSA’er(s) en ouders

Het eerste trimester van dit werkjaar “Natuurlijk Avontuurlijk” zit er bijna helemaal op. Dit is het moment om uit te kijken naar de leukste dagen van de Kerstvakantie: het Kerstkamp. We willen iedereen aanmoedigen om erbij te zijn, zeker ook de nieuwe leden, want dit is de manier om het echte jeugdbewegingsleven te leren kennen.

Het kerstkamp gaat door in Jeugdheem De Schakel in de Heihoekstraat 204, 9100 Sint-Niklaas.

Vertrek: dinsdagochtend, afspraak om 9.00h aan het lokaal (in perfect uniform) Terug: afhalen vrijdagmiddag om 12.00h aan het heem, of om 12.45h aan het lokaal.

vervoer: We rekenen op de bereidwillige ouders om ons naar Sint-Niklaas te voeren (en af te halen). De banleider van uw zoon coördineert het vervoer. Hij zal u meer kunnen vertellen of uw zoon bijvoorbeeld mee kan met iemand anders, enz…

We rekenen op de bereidwillige ouders om ons naar De Pinte te voeren (en af te halen). De banleider van uw zoon coördineert het vervoer. Hij zal u meer kunnen vertellen of uw zoon bijvoorbeeld mee kan met iemand anders, enz...

Kampbrief


In dit bundeltje kan u alles in verband met dit spetterende kamp terugvinden. Vooral de ouders van onze kleinsten (de Leeuwkes en Piepjongknapen) raden we aan deze kampbrief goed door te nemen. Twijfel niet om ons te contacteren indien u vragen heeft!


Kerstkampampbrief.pdf