Nieuws & kalender

Kerstkamp 2019 - De Pinte

16 december 2019    Bericht voor Leeuwkes, Piepjongknapen, Jongknapen

Beste KSA’er(s) en ouders

Het eerste trimester van dit werkjaar “Tien op team” zit er bijna helemaal op. Dit is het moment om uit te kijken naar de leukste dagen van de Kerstvakantie: het Kerstkamp.
We willen iedereen aanmoedigen om erbij te zijn, zeker ook de nieuwe leden, want dit is de manier om het echte jeugdbewegingsleven te leren kennen.

Het kerstkamp gaat door in FOS De Havik in de Sportwegel 7 te De Pinte.

Vertrek: donderdagochtend, afspraak om 9.00h aan het lokaal (in perfect uniform)
Terug: afhalen zondagmiddag om 12.00h aan het heem, of om 12.40h aan het lokaal.

We rekenen op de bereidwillige ouders om ons naar De Pinte te voeren (en af te halen). De banleider van uw zoon coördineert het vervoer. Hij zal u meer kunnen vertellen of uw zoon bijvoorbeeld mee kan met iemand anders, enz...

De kampbrief kan u vinden op Gimme of door bij de rubriek 'Nieuws & Kalender" op "meer info" bij het Kerstkamp te klikken.

We wensen jullie een zalig kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar toe!

Groeten,
De leiding

Benoit Boone

Meet the Parents 2019

24 september 2019    Bericht voor Leeuwkes, Piepjongknapen, Jongknapen, Knapen, Jonghernieuwers, Hernieuwers

Beste KSA-ouders,

Een nieuw KSA-jaar betekent nieuwe leiding om beter te leren kennen. Daarom organiseren wij wederom onze jaarlijkse ‘Meet The Parents’. Dit houdt in dat de volledige leidingsploeg een toffe activiteit voorziet om kennis te maken met de leiding van uw zoon/dochter. Jullie zijn allen welkom op zaterdag 5 oktober om 19u op onze pleinen. Na de activiteit zijn jullie ook van harte welkom op de meisjeslokalen voor een hapje en een drankje bij het kampvuur.

Inschrijven kan door te mailen naar valentientael@gmail.com, waarin u ook vermeld met hoeveel u aanwezig zal zijn. Dit kan nog tot zaterdag 28 september. Om onze activiteit te financieren vragen wij echter wel een kleine bijdrage van vijf euro, gelieve dit de avond zelf cash mee te nemen. Wij hopen jullie in grote getale te mogen verwelkomen.

Tot dan!
KSA Sint-Lieven

Ludo De Vocht

Oude KSA kleren welkom!

09 september 2019    Bericht voor Leeuwkes, Piepjongknapen, Jongknapen, Knapen, Jonghernieuwers, Hernieuwers

Beste ouders,
Indien uw kinderen uit bepaalde ksa kledij gegroeid zijn of naar een andere ban gaan en hun koord niet meer zouden nodig hebben, gooi dit niet weg! De uniformdienst is zeer dankbaar met allerhande KSA tweedehands kledij opdat die aan een lagere prijs aan een ander gezin kan verkocht worden.
Bij deze een warme oproep om oude KSA kledij die u nog zou liggen hebben bij de uniformdienst op zaterdag binnen te brengen!
Alvast Bedankt

Ludo De Vocht

Joepie 28 eindigt in Oudenaarde!

20 april 2019    Bericht voor Jonghernieuwers

Gisteren kwamen de jonghernieuwers na vier dagen stappen toe in stad X (Oudenaarde!!). Materiaalpech in de laatste rechte lijn hield ons jammer genoeg van een nieuwe wereldtitel! Nu sprintten we naar een tweede plaats op minder dan 5 min van de eerste. Zeker geen misse prestatie! En natuurlijk blijft de Oost-Vlaamse titel voor de zoveelste maal thuis in Gent! Bedankt aan de jonghernieuwers voor deze schitterende ervaring!

Michiel Blommaert

Nieuwe website

08 oktober 2018    Bericht voor Leeuwkes, Piepjongknapen, Jongknapen, Knapen, Jonghernieuwers, Hernieuwers

Welkom op de vernieuwde website van KSA Sint-Lieven Gent! Vanaf heden kan u op deze nieuws-pagina alle praktische info over de werking en evenementen terugvinden.

Michiel Blommaert