Uniform

Welkom in onze uniformwinkel!

De Uniformdienst

De uniformdienst zal elke week zijn kraam uitstallen voor en na de vergadering, in het materiaalkot. Maar in deze periode is het niet mogelijk om op onze terreinen te komen. Daarom doen we alles met bestellingen via dit formulier. Meer info kan u vragen bij de uniformverantwoordelijken, die vindt u hieronder (klik op foto voor contactgegevens).

Warre

Warre Onnockx

tel 0470 81 12 13
email warre.onnockx@hotmail.com

Dag beste KSA’ers, ouders, sympathisanten. Ik ben Warre, reeds 21 lentes, en sta met veel plezier mijn vijfde jaar leiding bij de Hernieuwers. Verder ben ik mee verantwoordelijk voor de uniformdienst (aarzel niet om te bestellen) en hou ik mij bezig met maquettes maken en hardlopen. Spreek mij gerust aan zaterdag of contacteer mij via mail/gsm. Spreek mij gerust aan zaterdag (de jongen met de warrige krullen en rood koord) of contacteer mij via mail/gsm.

Emiel

Emiel Derycke

tel 0487 64 23 73
email ederycke@hotmail.com

Dag iedereen. Mijn naam is Emiel, en ik ben 18 jaar oud. Na 13 jaar als lid in de ksa is dit mijn tweede jaar als leider. Het is ook mijn tweede jaar bij de leeuwkes. Daarnaast ben ik ook nog verantwoordelijk voor de uniformdienst. Naast ksa speel ik in mijn vrije tijd ook nog volleybal. Op school zit ik in mijn tweede jaar bedrijfsmanagement aan de Artvelde hogeschool. Voor vragen of opmerkingen mag je mij altijd aanspreken voor of na de vergadering. Tot zaterdag!Naast ksa speel ik in mijn vrije tijd ook nog volleybal. Op school zit ik in mijn eerste jaar bedrijfsmanagement aan de Artevelde hogeschool. Voor vragen of opmerkingen mag je mij altijd aanspreken voor of na de vergadering. Tot zaterdag.

Bavo

Bavo Beaumon

tel 0484 57 46 67
email bavo.beaumon@telenet.be

Hallo, ik ben Bavo Beaumon, ik ben 19 jaar en geef mijn tweede jaar leiding bij de jongknapen. Ik begin in mijn eerste jaar elektronica ICT bij odisee. Ik ben in de KSA gestart bij de leeuwtjes en doe het nog altijd even graag. Ik ben verder ook verantwoordelijk voor de uniformdienst. Voor vragen kan je mij elke zaterdag aanspreken of mij contacteren via gsm of e-mail.

Wat heb ik nodig?

Het minimale uniform bestaat uit een KSA-hemd, een KSA-broek (vanaf PJKN) en een volledig das (koord, sjaal, ring). Hieronder vind je een prijslijst van alle items.

Artikel Prijs
Hemd € 25,00