Uniform

Welkom in onze uniformwinkel!

De Uniformdienst

De uniformdienst zal elke week zijn kraam uitstallen voor en na de vergadering, in het materiaalkot. In deze tijd van technologische vooruitgang is het ook altijd handig om op voorhand een bestelling doorgeven. Bestellen kan via de uniformverantwoordelijken, die vindt u hieronder (klik op foto voor contactgegevens).

Bavo

Bavo Beaumon

tel 0484 57 46 67
email bavo.beaumon@telenet.be

Hallo, ik ben Bavo Beaumon, ik ben 18 jaar en geef mijn eerste jaar leiding en dat doe ik bij de piepjongknapen. Ik zit in mijn 6de Elektromechanica aan Edugo campus Glorieux. Ik ben in de KSA gestart bij de leeuwtjes en doe het nog altijd even graag. Ik ben verder ook verantwoordelijk voor de uniformdienst. Voor vragen kan je mij elke zaterdag aanspreken of mij contacteren via gsm of e-mail.

Thales

Thales De Vreese

tel 0472 10 43 88
email thales.de.vreese@gmail.com

Hallo iedereen, ik ben Thales, 21 jaar en student lager onderwijs. Al jaar en dag kan je me wekelijks op zaterdag terugvinden op de pleinen van de KSA. Dit jaar is het mijn vijfde jaar als leider. Ik heb reeds vier jaar bij de Leeuwkes gestaan, maar dit jaar ging ik een nieuwe uitdaging aan bij de hernieuwers. Voor of na de KSA kan je me meestal terugvinden in onze KSA-uniform ‘winkel’. Voor vragen, opmerkingen, complimentjes of gewoonweg een babbeltje kan je steeds bij mij terecht. contacteer me gerust via mail, gsm of spreek me persoonlijk aan. Tot Zaterdag!

Warre

Warre Onnockx

tel 0470 81 12 13
email warre.onnockx@hotmail.com

Dag beste KSA’ers, ouders, sympathisanten. Ik ben Warre, reeds 19 jaar, en sta met veel plezier mijn derde jaar leiding bij de Leeuwkes. Verder ben ik mee verantwoordelijk voor de uniformdienst en hou ik mij bezig met maquettes maken, lopen en wat piano spelen. Spreek mij gerust aan zaterdag (de jongen met de warrige krullen en rood koord) of contacteer mij via mail/gsm.

Wat heb ik nodig?

Het minimale uniform bestaat uit een KSA-hemd, een KSA-broek (vanaf PJKN) en een volledig das (koord, sjaal, ring). Hieronder vind je een prijslijst van alle items.

Artikel Prijs
Hemd € 25,00