Wie Is Wie?

Alles wat je moet weten over de leiding!

Bestuur & uniform

Arthur Derycke

Bondsleider

Arthur Derycke

Bondsleider

0487 64 24 23

aderycke@hotmail.be

Meer info

Arthur Derycke

Bondsleider

tel 0487 64 24 23
email aderycke@hotmail.be

Hallo iedereen, ik ben Arthur en ben momenteel 20 jaar. Al 14 jaar lang, ga ik nog steeds met hetzelfde enthousiasme naar de KSA op zaterdag. Na mijn eerste 3 jaar leiding bij de piepjongknapen ben ik klaar voor een nieuw avontuur bij de Jonghernieuwers. Als Jonghernieuwer heb ik zelf mijn beste jaren als lid meegemaakt in de KSA dus ik ben volledig klaar om de huidige leden hier ook zo over te laten denken. Dit jaar wordt tevens mijn 4de, en hopelijk ook laatste, jaar dat ik zal studeren aan de HoGent in de richting Elektromechanica. Buiten de KSA speel ik nog recreatief volleybal alsook recreatief voetbal in onze KSA-ploeg. Verder start mijn 2de jaar als lid van de bondsraad en zet ik mijn taak als materiaalverantwoordelijke met plezier verder. Dus als je vragen hebt of je wilt eens een goede babbel doen met de leider van je kind, spreek me dan gerust aan op de lokalen of geef me een seintje!

Roeland De Paepe

Volwassen Begeleider

Roeland De Paepe

Volwassen Begeleider

0497863699

roelanddepaepe@gmail.com

Meer info

Roeland De Paepe

Volwassen Begeleider

tel 0497863699
email roelanddepaepe@gmail.com

Bavo Beaumon

Bondsraad

Bavo Beaumon

Bondsraad

0484 57 46 67

bavo.beaumon@telenet.be

Meer info

Bavo Beaumon

Bondsraad

tel 0484 57 46 67
email bavo.beaumon@telenet.be

Hallo, ik ben Bavo Beaumon, ik ben 22 jaar en zit al vijf jaar in de leiding. Ik geef nu mijn derde jaar leiding bij de Jonghernieuwers. Ik zit in mijn tweede jaar elektronica ICT bij odisee. Ik ben in de KSA gestart bij de leeuwtjes en doe het nog altijd even graag. Ik ben verder ook verantwoordelijk voor de uniformdienst. Voor vragen kan je mij elke zaterdag aanspreken of mij contacteren via gsm of e-mail.

Dago Verheye

Bondsraad

Dago Verheye

Bondsraad

0468/24.91.32

dago.verheye@gmail.com

Meer info

Dago Verheye

Bondsraad

tel 0468/24.91.32
email dago.verheye@gmail.com

Ik ben Dago Verheye en 3de jaar leider bij dezelfde en beste ban, de jongknapen. Ik ben 19 en zit in mijn 2de Bachelor Moraalwetenschappen. Artho en Dorian Verheye zijn mijn broers en zitten net zoals mij al vanaf de leeuwkes in de KSA. Naast de ksa ga ik graag gaan lopen en mountainbiken.

Jens Van Hecke

Bondsraad

Jens Van Hecke

Bondsraad

0484 25 89 72

jens.vanhecke65@gmail.com

Meer info

Jens Van Hecke

Bondsraad

tel 0484 25 89 72
email jens.vanhecke65@gmail.com

Hallo, ik ben Jens! Ik ben ondertussen al aan mijn zesde jaar in de leiding toe. Na 4 mooie jaren bij de leeuwkes keer ik dit jaar terug naar de piepjongknapen, de ban waar ik als leider ooit begon. Ik ben 22 jaar en studeer logistiek management aan HoGent. Verder onderhoud ik samen met wat KSA-vrienden een zaalvoetbalploeg, waarvoor ik zelf als keeper speel. Gitaarspelen doe ik ook al eens graag als ik wat tijd over heb. Voor vragen of opmerkingen ben ik altijd bereikbaar, zij het via mail, sms (zie hierboven of achteraan de Landsknecht), of gewoon elke zaterdag op onze terreinen. Ik heb er in ieder geval zin in, tot snel!

Emiel Derycke

Uniform

Emiel Derycke

Uniform

0487 64 23 73

ederycke@hotmail.com

Meer info

Emiel Derycke

Uniform

tel 0487 64 23 73
email ederycke@hotmail.com

Dag iedereen. Mijn naam is Emiel, en ik ben 20 jaar oud. Na 13 jaar als lid in de ksa is dit mijn vierde jaar als leider, en mijn 2de jaar als banleider bij de jongknapen. Daarnaast ben ik ook nog verantwoordelijk voor de uniformdienst. Naast ksa speel ik in mijn vrije tijd ook nog volleybal. Op school zit ik in mijn vierde jaar bedrijfsmanagement aan de Artvelde hogeschool. Voor vragen of opmerkingen mag je mij altijd aanspreken voor of na de vergadering. Tot zaterdag!

Victor Van Acker

Uniform

Victor Van Acker

Uniform

0468/28.30.07

vanackervic@gmail.com

Meer info

Victor Van Acker

Uniform

tel 0468/28.30.07
email vanackervic@gmail.com

Hallo ik ben Victor, 20 jaar oud. Ik start dit jaar aan mijn laatste jaar Facility Management. Na 13 jaar als lid, sta ik in mijn derde jaar leiding bij de Piepjongknapen. Buiten de ksa speel ik zaalvoetbal bij ZVC Kymkoi Superboys. Als je vragen hebt kan je me aanspreken op zaterdag of contact opnemen via gsm/mail.

Leeuwkes

Piepjongknapen

Jongknapen

Knapen

Jonghernieuwers

Hernieuwers