Wie Is Wie?

Alles wat je moet weten over de leiding!

Bestuur & uniform

Arthur Derycke

Bondsleider

Arthur Derycke

Bondsleider

0487 64 24 23

aderycke@hotmail.be

Meer info

Arthur Derycke

Bondsleider

tel 0487 64 24 23
email aderycke@hotmail.be

Hallo iedereen, ik ben Arthur en ben momenteel 22 jaar. Al 16 jaar lang ga ik nog steeds met hetzelfde enthousiasme naar de KSA op zaterdag. Ik begin nu aan mijn 6de jaar in de leiding en sta voor het eerst bij de Jongknapen, waar ik super veel zin in heb. Eerder in mijn leiderscarrière heb ik al bij de Piepjongknapen, Jonghernieuwers en de Hernieuwers gestaan. Het wordt dit jaar tevens mijn 3de jaar als bondsleider. Buiten de KSA ben ik nog student, ik heb reeds een diploma Elektromechanica op zak en start nu aan mijn 2de jaar in de bachelor Autotechnologie aan de Thomas More hogeschool. Ook speel ik nog met vrienden in een recreatief volleybalploegje en ook in de recreatieve zaalvoetbalploeg van de KSA. Verder heb ik via het school ook nog de kans gekregen om mee te doen met een raceteam van studenten. Ik ben dus mechanieker bij HAAS racing team in de VW Fun Cup. Indien je nog een vraag hebt of je wil me nog wat beter leren kennen, aarzel dan zeker niet om aan mijn mouw te trekken op de lokalen of om me te contacteren. Tot zaterdag!

Roeland De Paepe

Volwassen Begeleider

Roeland De Paepe

Volwassen Begeleider

0497863699

roelanddepaepe@gmail.com

Meer info

Roeland De Paepe

Volwassen Begeleider

tel 0497863699
email roelanddepaepe@gmail.com

Bavo Beaumon

Bondsraad

Bavo Beaumon

Bondsraad

0484 57 46 67

bavo.beaumon@telenet.be

Meer info

Bavo Beaumon

Bondsraad

tel 0484 57 46 67
email bavo.beaumon@telenet.be

Hallo, ik ben Bavo Beaumon, ik begin aan mijn 6de jaar als leider en geef nu al 4 jaar leiding bij de Jonghernieuwers. Ik ben 23 jaar en begin aan mijn laatste jaar programmeren aan Artevelde. Ik ben in de KSA gestart bij de leeuwtjes en doe het nog altijd even graag. Ik ben verder ook verantwoordelijke voor de uniformdienst. Voor vragen kan je mij elke zaterdag aanspreken meestal te vinden in het materiaalkot of mij contacteren via sms of e-mail.

Dago Verheye

Bondsraad

Dago Verheye

Bondsraad

0468/24.91.32

dago.verheye@gmail.com

Meer info

Dago Verheye

Bondsraad

tel 0468/24.91.32
email dago.verheye@gmail.com

Ik ben Dago Verheye, nog altijd met volle goesting vierde jaar leiding. Ik ben 20 jaar en zit in mijn 3de Bachelor Moraalwetenschappen aan de UGent. Artho en Dorian Verheye zijn mijn broers en zitten net zoals mij al vanaf de leeuwkes in de KSA. Naast de ksa ga ik graag gaan lopen en mountainbiken.

Jens Van Hecke

Bondsraad

Jens Van Hecke

Bondsraad

0484 25 89 72

jens.vanhecke65@gmail.com

Meer info

Jens Van Hecke

Bondsraad

tel 0484 25 89 72
email jens.vanhecke65@gmail.com

Hallo, ik ben Jens! Ik ben ondertussen al aan mijn achtste jaar in de leiding toe. Na 7 mooie jaren bij de Leeuwkes, Piepjongknapen en Knapen ga ik dit jaar aan de slag bij de Jonghernieuwers; een leuke nieuwe uitdaging. Ik ben 24 jaar en werk als logistiek medewerker. Verder run ik samen met wat KSA-vrienden een zaalvoetbalploeg, waarvoor ik zelf als keeper speel. Gitaarspelen doe ik ook al eens graag als ik wat tijd over heb. Voor vragen of opmerkingen ben ik altijd bereikbaar via mail, sms (zie website of achteraan de Landsknecht), of gewoon elke zaterdag op onze terreinen. Ik heb er in ieder geval zin in, tot snel!

Emiel Derycke

Uniform

Emiel Derycke

Uniform

0487 64 23 73

ederycke@hotmail.com

Meer info

Emiel Derycke

Uniform

tel 0487 64 23 73
email ederycke@hotmail.com

Dag iedereen. Mijn naam is Emiel, en ik ben 20 jaar oud. Na 13 jaar als lid in de ksa is dit mijn vierde jaar als leider, en mijn 2de jaar als banleider bij de jongknapen. Daarnaast ben ik ook nog verantwoordelijk voor de uniformdienst. Naast ksa speel ik in mijn vrije tijd ook nog volleybal. Op school zit ik in mijn vierde jaar bedrijfsmanagement aan de Artvelde hogeschool. Voor vragen of opmerkingen mag je mij altijd aanspreken voor of na de vergadering. Tot zaterdag!

Victor Van Acker

Uniform

Victor Van Acker

Uniform

0468/28.30.07

vanackervic@gmail.com

Meer info

Victor Van Acker

Uniform

tel 0468/28.30.07
email vanackervic@gmail.com

Hallo ik ben Victor, 21 jaar oud. Na het afronden van de richting Facility Management, start ik dit jaar aan de richting Bouw. Na 13 jaar als lid sta ik in mijn vierde jaar leiding bij de Hernieuwers. Buiten de KSA speel ik zaalvoetbal bij ZVC Kymkoi Superboys. Als je vragen hebt kan je me aanspreken op zaterdag of contact opnemen via gsm/mail.

Leeuwkes

Piepjongknapen

Jongknapen

Knapen

Jonghernieuwers

Hernieuwers