Wie Is Wie?

Alles wat je moet weten over de leiding!

Bestuur & uniform

Benoit Boone

Bondsleider

Benoit Boone

Bondsleider

0491 13 49 60

benoit.jl.boone@gmail.com

Meer info

Benoit Boone

Bondsleider

tel 0491 13 49 60
email benoit.jl.boone@gmail.com

Dag iedereen ik ben Benoit ik zit voor mijn vijfde jaar in de leiding en ben sinds vorig jaar Bondsleider en leider bij de jonghernieuwers. Ik heb 21 jaar levenservaring en ik start een schakelprogramma naar een educatieve master in de biochemie en biotechnologie na mijn diploma medische laboratorium technologie aan hogeschool odisee vorig jaar gehaald te hebben. In mijn vrije tijd heb ik 1 belangrijke hobby en dit is de ksa. Als je vragen hebt nu of in de toekomst of je hebt zin in een babbel kom me dan gerust aanspreken op de terreinen of contacteer me mobiel (nummer te vinden achteraan de landsknecht). Tot snel!

Philippe Van Hecke

Volwassen Begeleider

Philippe Van Hecke

Volwassen Begeleider

0473 57 00 24

philippe.vanhecke@telenet.be

Meer info

Philippe Van Hecke

Volwassen Begeleider

tel 0473 57 00 24
email philippe.vanhecke@telenet.be

Hallo, Ik ben Philippe Van Hecke, in september van dit jaar wordt ik 50 jaar. Ik ben sedert werkjaar 2012-2013 actief als volwassen begeleider van KSA Sint-Lieven. Ik werk als productie-manager bij een verpakkingsbedrijf te Eke. Ik ben dit jaar 24 jaar gelukkig getrouwd met Ilse. We hebben 2 zonen, Jens en Nils, die beide als leider actief zijn in de jeugdbeweging. Gedurende mijn kind- en jeugdjaren ben ik 19 jaar lid geweest van KSA Sint-Lieven, waarvan 9 jaar als leider, incl. 4 jaar bondsleider. Tijdens mijn periode als bondsleider heb ik, samen met mijn toenmalige collega's, de eerste volwassen begeleider (na een periode van 'proosten') aangesteld. Enkele jaren na mijn exit ben ik 6 jaar als kok mee gegaan op kamp. Ik mag dus wel stellen dat KSA me zeer nauw aan het hart ligt en dat ik mijn functie met veel plezier opneem. Ondanks de vele fantastische momenten die ik 'als lid van de leidersgroep’ heb meegemaakt, wordt dit werkjaar mijn afscheidsjaar als Volwassen Begeleider. Er staat dus een vacature open. Ook tijdens mijn laatste werkjaar zet ik mijn ’Schouders eronder’ en zal ik elke zaterdag minstens 1x aanwezig aan de lokalen, ofwel bij de start, ofwel bij het einde (of allebei). Indien u als ouder vragen of opmerkingen hebt, aarzel niet mij aan te spreken.

Arthur Derycke

Bondsraad

Arthur Derycke

Bondsraad

0487 64 24 23

aderycke@hotmail.be

Meer info

Arthur Derycke

Bondsraad

tel 0487 64 24 23
email aderycke@hotmail.be

Hallo iedereen, ik ben Arthur, ik ben momenteel 19 jaar. Al 14 jaar lang, ga ik nog steeds met hetzelfde enthousiasme naar de KSA op zaterdag. Na mijn eerste 2 jaar leiding bij de piepjongknapen ben ik zeker klaar om me voor deze groep opnieuw, volledig te smijten maar dit jaar dan als banleider. Dit jaar wordt tevens mijn 3e jaar dat ik zal studeren aan de HoGent in de richting Elektromechanica. Buiten de KSA speel ik nog recreatief volleybal alsook recreatief voetbal in onze KSA ploeg. Verder zit ik sinds dit jaar ook in de bondsraad en zet ik mijn taak als materiaalverantwoordelijke met plezier verder. Dus als je vragen hebt of je wil eens een babbel doen met de leider van je kind spreek me dan gerust aan op de lokalen of geef me een seintje.

Ludo De Vocht

Bondsraad

Ludo De Vocht

Bondsraad

0479 75 97 96

ludo.devocht@webhaus.be

Meer info

Ludo De Vocht

Bondsraad

tel 0479 75 97 96
email ludo.devocht@webhaus.be

Dag beste ksa-sympathisanten, mijn naam is Ludo. Ik ben 21 jaar en wonend in Gent, waar ik geboren en getogen ben. Na 12 jaar lid te zijn, start ik mijn 5e jaar leiding als banleider van de Hernieuwers. Jongknapen, Knapen en Jonghernieuwers zijn de revue gepasseerd en nu sta ik bij de oudste groep. Tevens studeer ik Criminologie aan de Ugent, waar ik nu mijn master zal afwerken. Wanneer ik niet achter de studieboeken zit, kan u mij vinden aan de piano of, vanzelfsprekend, op de pleinen van onze dierbare ksa. Indien u met prangende vragen zit, zal ik deze met genoegen beantwoorden. Tot zaterdag!

Olivier Bodart

Bondsraad

Olivier Bodart

Bondsraad

0474 39 01 96

olivier.bodart97@gmail.com

Meer info

Olivier Bodart

Bondsraad

tel 0474 39 01 96
email olivier.bodart97@gmail.com

Hallo iedereen, mijn naam is Olivier. Ik tel 22 levensjaren, waarvan ik er al 15 iedere zaterdag op de terreinen van KSA Sint-Lieven doorbreng. Ondertussen begin ik ook aan mijn 7e jaar leiding. Na een jaartje bij de jongknapen vertoefde ik vier jaar bij de jonghernieuwers. Hierna wou ik echter nog eens bij de jongere groepen staan en ondertussen sta ik voor het tweede jaar met het gele koord van de piepjongknapen te blinken. Het voorbije jaar was ik iets minder aanwezig omdat ik in Bologna zat voor een onderzoeksproject. Dat is ondertussen afgewerkt en dus kan ik mij dit jaar weer volledig smijten voor de KSA. Ook werkte ik ondertussen mijn studies af (Master in de Vergelijkende Moderne Letterkunde). Door de huidige crisis ben ik er helaas nog niet in geslaagd om mijn diploma op de jobmarkt te verzilveren, laten we hopen dat ik dit wel al heb gedaan tegen dat ik jullie de volgende keer zie! Uiteraard kunnen jullie mij iedere zaterdag aanspreken indien jullie nog vragen hebben, of “buiten de uren” via gsm (0474390196) of email (Olivier.bodart97@gmail.com). Vele KSA groeten en hopelijk tot zaterdag!Het voorbije jaar was ik bovendien bondsleider. Die functie kan ik jammer genoeg niet langer uitoefenen omdat ik in oktober naar Bologna vertrek, waar ik tot juli zal werken aan een academisch project. Tussendoor zal ik ook nog enkele regels moeten schrijven aan mijn thesis om mijn Master in de Vergelijkende moderne letterkunde te behalen. Dit betekent natuurlijk ook dat ik een heel

Robin Manesse

Bondsraad

Robin Manesse

Bondsraad

0471 11 37 37

robin.manesse@gmail.com

Meer info

Robin Manesse

Bondsraad

tel 0471 11 37 37
email robin.manesse@gmail.com

Hallo iedereen, mijn naam is Robin. Ondertussen begin ik aan het vijfde jaar in de leiding. Vier jaar lang stond ik met veel plezier bij de Leeuwkes maar na mijn ‘carrièreswitch’ richting de Knapen ga ik daar mijn tweede jaar als banleider in. Reeds twee werkjaren maak ik ook deel uit van de Bondsraad, naast mijn functie als secretaris. Ik ben 22 jaar jong en studeer Rechten aan de Universiteit Gent, ondertussen in het 1e Masterjaar. Na vele jaren atletiek en enkele jaren drummen, blijft er nog één hobby over, de KSA! Naast de ksa-terreinen kan je mij terugvinden in het stadion van KAA Gent of in een sportzaal om te voetballen. Indien er vragen, opmerkingen, feedback of gewoon complimentjes zijn, aarzel niet om te (fan)mailen, telefoneren of mij gewoon aan te spreken.

Bavo Beaumon

Uniform

Bavo Beaumon

Uniform

0484 57 46 67

bavo.beaumon@telenet.be

Meer info

Bavo Beaumon

Uniform

tel 0484 57 46 67
email bavo.beaumon@telenet.be

Hallo, ik ben Bavo Beaumon, ik ben 19 jaar en geef mijn tweede jaar leiding bij de jongknapen. Ik begin in mijn eerste jaar elektronica ICT bij odisee. Ik ben in de KSA gestart bij de leeuwtjes en doe het nog altijd even graag. Ik ben verder ook verantwoordelijk voor de uniformdienst. Voor vragen kan je mij elke zaterdag aanspreken of mij contacteren via gsm of e-mail.

Emiel Derycke

Uniform

Emiel Derycke

Uniform

0487 64 23 73

ederycke@hotmail.com

Meer info

Emiel Derycke

Uniform

tel 0487 64 23 73
email ederycke@hotmail.com

Dag iedereen. Mijn naam is Emiel, en ik ben 18 jaar oud. Na 13 jaar als lid in de ksa is dit mijn tweede jaar als leider. Het is ook mijn tweede jaar bij de leeuwkes. Daarnaast ben ik ook nog verantwoordelijk voor de uniformdienst. Naast ksa speel ik in mijn vrije tijd ook nog volleybal. Op school zit ik in mijn tweede jaar bedrijfsmanagement aan de Artvelde hogeschool. Voor vragen of opmerkingen mag je mij altijd aanspreken voor of na de vergadering. Tot zaterdag!Naast ksa speel ik in mijn vrije tijd ook nog volleybal. Op school zit ik in mijn eerste jaar bedrijfsmanagement aan de Artevelde hogeschool. Voor vragen of opmerkingen mag je mij altijd aanspreken voor of na de vergadering. Tot zaterdag.

Warre Onnockx

Uniform

Warre Onnockx

Uniform

0470 81 12 13

warre.onnockx@hotmail.com

Meer info

Warre Onnockx

Uniform

tel 0470 81 12 13
email warre.onnockx@hotmail.com

Dag beste KSA’ers, ouders, sympathisanten. Ik ben Warre, reeds 21 lentes, en sta met veel plezier mijn vijfde jaar leiding bij de Hernieuwers. Verder ben ik mee verantwoordelijk voor de uniformdienst (aarzel niet om te bestellen) en hou ik mij bezig met maquettes maken en hardlopen. Spreek mij gerust aan zaterdag of contacteer mij via mail/gsm. Spreek mij gerust aan zaterdag (de jongen met de warrige krullen en rood koord) of contacteer mij via mail/gsm.

Leeuwkes

Piepjongknapen

Jongknapen

Knapen

Jonghernieuwers

Hernieuwers