Sint-Lievenscup

1 mei 2020

Nieuws & Kalender  >  Sint-Lievenscup 2020

Beste voetballiefhebbers, vrienden, sympathisanten & ander gespuis,

Na 6 wervelende edities van de Sint-Lievenscup zijn we weer terug met een tornooi van formaat, en deze keer groter, beter en spannender dan ooit!

Op de dag dat de club van’t stad zijn 5de bekerfinale speelt tegen de Kakkers van uit Antwerpen. Awel op die dag organiseren wij onze 7de editie van de Sint-Lievenscup. Deze keer nog groter, beter en spannender dan ooit!
Er vallen weer 3 adembenemende trofeeën te winnen, dus neem zo veel mogelijk vrienden mee en voetbal of drink jezelf naar de overwinning! Komen is dus zeker een MUST!!

Tijdens het tornooi voorzien we natuurlijk ook weer heerlijke braadworsten aan €3. En als je dacht dat wij de inflatie aan ons hart gingen laten komen, dan heb je het mis: ook dit jaar bieden we pintjes en frisdrank aan voor €1!

Inschrijven doe je door je ploegnaam en de namen van de spelers door te mailen naar robin.manesse@gmail.com met als onderwerp "Inschrijving SLCUP". De prijs bedraagt €30 - waarvan men €10 terugkrijgt bij aanmelden - te storten op BE90 7370 1080 4732 met vermelding van "PLOEGNAAM+SLCUP".

De inschrijving is definitief na ontvangst van het inschrijvingsgeld, en inschrijvingen sluiten 1 week voor het evenement. Alle opbrengsten gaan naar de bouw van nieuwe lokalen.

Wij kijken er alvast naar uit en hopelijk jullie ook!
Tot dan!

Toernooireglement