Digimontage

19 oktober 2019

Nieuws & Kalender  >  Digimontage 2019

Beste ouders, leden en KSA-sympathisanten

Het groot kamp zit er alweer even op...

Bij het begin van dit werkjaar blikken we nog eens terug op het geslaagde kamp te Erpion en het buitenlands kamp van de Hernieuwers met de Digimontage.

Het startschot van deze avond wordt gegeven in de kapel van het Sint-Lievenscollege (Volmolenstraat, Gent). Een viering met o.a. het afscheid onze afscheidsnemende leiders en de aanstelling van de 5 nieuwe leiders.Daarna gaat het richting feestzaal, waar het tijd is voor de Digimontage. Een spektakel met meer dan 900 digi-tale foto’s. Misschien wel nog spektaculairder dan vorig jaar!

Niet te missen voor iedereen die mee was op kamp, maar ook voor onze nieuwe leden een aanrader. De Digimon-tage is immers dé manier om onze groep aan het werk te zien tijdens het kamp. Wij rekenen die avond zeer sterk op uw aanwezigheid tijdens de viering en de montage. Het is namelijk ook een uitgelezen moment voor een babbel met onze leiders en leidsters, en de andere KSA-ouders.

Praktisch

14u: afspraak in de Volmolenstraat (Sint-Lievenscollege) => gewone vergadering (zie resp. programmabrief)

16u: voorstelling van het kamp van de KSA Sint-Lieven Meisjes

17u30: opeten lunchpakket (meebrengen indien gewenst)

18u: we herhalen kort de liedjes voor de viering, gevolgd door de viering zelf

19u: allemaal naar de feestzaal voor de Digimontage zelf!

Zoals elk jaar zullen er hot-dogs en belegde broodjes te koop aangeboden worden. Vooraf bestellen is niet nodig.

We rekenen op jullie talrijke aanwezigheid!

Tot dan!

Het DIGI-team