Beenhespfestijn

8 februari 2020

Nieuws & Kalender  >  Beenhespfestijn 2020

Beste KSA'ers, ouders, familieleden en sympathisanten

Dat een jeugdbeweging meer is dan een zaterdagnamiddag spelen is u ondertussen welbekend. Daarom is uw aanwezigheid op ons jaarlijks Beenhespfestijn een absolute aanrader.

Wie, Wat, Waar, Wanneer en Hoe?
Op zaterdag 8 februari bent u dus rond 18u welkom in het Sint-Lievenscollege (ingang Volmolenstraat). Na het aperitief serveren wij u naar keuze: Beenhesp à volonté of een vegetarisch alternatief met frietjes.

De prijs voor een volwassene en JHN bedraagt € 16. De kinderen (LK, PJKN, JKN en KN) betalen € 13.

Inschrijven

Let op! Vooraf inschrijven is noodzakelijk! Dit kan tot zaterdag 1 februari! Inschrijven kan u door te telefoneren, sms'en of uw bestelling te mailen naar leider Robin:
tel 0471 11 37 37 - robin.manesse@gmail.com

Betalen kan via overschrijving of cash op de avond zelf. Overschrijven kan op het rekeningnummer van KSA St.-Lieven Gent Jongens: BE90 7370 1080 4732, met duidelijke vermelding van naam en aantal malen beenhesp/vegetarisch voor kind/volwassene.

Diegenen die vooraf het juiste bedrag storten op onze rekening kunnen de bonnetjes bij het binnenkomen van de zaal afhalen aan een aparte stand, waardoor de wachtrijen minder lang zullen zijn aan de kassa. Ook drankbonnetjes kunnen op voorhand besteld worden, deze zullen eveneens aan de kassa liggen.

Zoals de voorgaande jaren, voorzien we na het eten nog een kleine randactiviteit voor jong en oud.Hopelijk tot dan!
De leiding